Haemme Kalaleader-aktivaattoria, hakuaikaa jatkettu!

Tarvitsemme aikaansaavan henkilön edistämään uuden Kalaleader -strategiamme toteutumista!

Haemme aktivaattoria elinkeinokalatalouden kehittäjäksi ajalle 1.3.2022 – 28.2.2023. Aloitusaikaa voidaan tarvittaessa siirtää huhtikuun alkuun.

Mitä aktivaattori tekee?
Aktivaattorina luot yhteistyöverkostoja, valmistelet hankkeita yhdessä hakijoiden kanssa, teet yrityskäyntejä, huolehdit viestinnästä, järjestät tilaisuuksia ja kokouksia, toimit monipuolisesti ja tähtäät määrätietoisesti siihen, että strategian tavoitteet toteutuvat. Työsuhde on vuoden mittainen. Sen jatkaminen on mahdollista, jos rahoitus järjestyy.

Mitä toivomme?
Etsimme henkilöä, jolle elinkeinokalatalous on tuttua koulutuksen ja kokemuksen kautta, yritystoiminnan ymmärryksestä on hyötyä. Plussaa on, jos olet saanut jo kokemusta myös hankesuunnittelusta ja hankerahoituksen hakemisesta eri rahoituslähteistä tai muusta kehittämistyöstä. Olet rivakka tarttumaan toimeen, rohkea selvittämään asioita ja halukas oppimaan ja kokeilemaan uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet luonteva niin kalasatamassa kuin puhuessasi seminaarissa. Tarvitset sujuvaa kirjoitustaitoa, englannin kieltä ja mielellään myös Teams- ja sometaitoja. Laaja toiminta-alue edellyttää omaa autoa ja joustavuutta työajoissa: ilta- ja viikonlopputyöt ovat välillä mahdollisia.

Mitä tarjoamme?
Pääset tekemään monipuolista työtä ammattikalastajien, kalanjalostajien ja kalankasvattajien kanssa, mutta yhtä lailla eri sidosryhmien parissa. Työskentelyalueena on 15 kuntaa Kainuussa, Koillismaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Toimipiste on Kajaanissa, mutta töitä voi tehdä paljon myös etänä. Työ on kokoaikaista, päivittäinen työaika on 7,25 tuntia. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kuka aktivaattoria hakee?
Oulujärvi Leader ry on Kajaanissa, Paltamossa, Puolangalla ja Vaalassa toimiva maaseudun kehittäjä- ja rahoittajayhdistys. Osana toimintaansa yhdistys hallinnoi Kainuun ja Koillismaan Kalaleader-toimintaa. Kalaleader ulottuu myös viiden muun Leader-ryhmän alueelle, jotka ovat toteuttajakumppaneita. Oulujärvi Leaderilla aktivaattoria uudeksi työkaverikseen odottavat kaksi vakinaista ja kaksi määräaikaista työntekijää. 12 jäsenen muodostama kalatalousjaosto toimii aktivaattorin taustatukena ja ohjaa osaltaan strategian toteuttamista.

Mistä saa lisätietoja ja kuinka aktivaattoriksi haetaan?
Löydät lisätietoja toiminnasta www.kainuunkalaleader.fi ja Oulujärvi Leaderista www.oulujarvileader.fi . Kysymyksiin vastaavat toiminnanjohtaja Pirjo Oikarinen puh. 040 528 0483 ja hankeneuvoja Päivi Koivula 040 563 2085.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 4.2.2022 sähköpostilla osoitteeseen pirjo.oikarinen@oulujarvileader.fi .